top of page
ThetaHealing Advanced DNA
ThetaHealing Advanced DNA

fre. 09. sep.

|

Villa Solgull ved Mjøsa

ThetaHealing Advanced DNA

Videregående kurs. Er du klar for å gå i dybden på følelser og bli ennå mer intuitiv? Allerede på dette kurset har tidligere elever opplevd store healingprosesser. Nå skal du få trene deg opp i reading, coaching og healing mens du blir kjent med alle de 7 Eksistensplan via øvelser og meditasjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

09. sep. 2022, 17:00 – 11. sep. 2022, 17:00

Villa Solgull ved Mjøsa, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om kurset

Forutsetning for dette kurset: Grunnkurset BASIC DNA hos en sertifisert instruktør i løpet av de 4 siste årene.

Ønsker du å bli en dyktig ThetaHealer® og Intuitiv Coach? Videregående kurs i ThetaHealing®, Advanced DNA gir deg det grunnlaget du  behøver for å gå alle videre kurs og Masterklasser i ThetaHealing®.

I dette kurset skal vi lære å heale fra det 7. Eksistensplanet via Skaperen av Alt Som Er. Vi skal lære mer detaljert om alle de 7 Eksistensplanene, hvordan slette eder, løfter og forpliktelser skapt på andre plan og som ikke lenger tjener oss. Vi skal lære hvordan sønderknuste sjeler kan heales og hvordan vi sender kjærlighet til barnet i mors liv. Vi skal bringe inn følelser som du kanskje aldri har erfart tidligere. Vi skal frigjøre plass i sinnet vårt, som – helt unødvendig – holder på tilfeldige negative tanker som aggresjon, irritasjon, nag, frykt, anger, skyld, bitterhet, hevn, avvisning, sjalusi og misunnelse. Dette vil tillate oss å bruke mer energi til å oppnå raskere healing, og å utvikle oss som menneske og forbinde oss til det gudommelige.

I løpet av 3 sammenhengende dager - 21 timer - skal vi øve på å grave oss ned til roten av årsaken til klientens problemer via en 1 til 1 samtale med «klienten», der man stiller spørsmål fra forskjellige vinkler. Det blir demo-visninger, fine dype meditasjoner, mange nedlastninger og spennende teknikker. Kursmanualen er på norsk, men kan skaffes på engelsk, hvis ønskelig.

Avansert ThetaHealing® er forståelsen av atomenes åndelige natur og kunnskapen om at vi er fantastiske skapninger som skaper sin virkelighet. Kursinnhold:

 • Veien til det 7. Eksistensplan
 • Hvordan skape følelser
 • Nedlastninger av nye følelser og trosmønstre
 • De 3 grunnleggende følelsene
 • De 7 Eksistensplan
 • Eksistensplanenes Ligning
 • Frittflytende minner
 • Sende kjærlighet til barnet i livmoren
 • Den knuste sjelen
 • Møt en plante
 • Kontake forfedrene dine
 • Manifestering
 • Ikke-organisk materiale
 • Snakke med det Høyere Selvet
 • 8 snarveier i graving
 • Huske fremtiden din
 • Hjertets sang

Repetere kurs? Dersom du har gått dette kurset før, er det likevel fullt mulig å delta en gang til. Det kan være meget nyttig på mange måter. Hvert kurs og hver gruppe er helt unik, og det kan komme opp forskjellig type informasjon til den enkelte gruppa. Du selv er også på et annet mentalt sted i dag, enn du var sist du gikk på kurs, så du kan få like bra, om ikke kanskje til og med bedre nytte av kurset, når du repeterer. Personlig har jeg kun hatt gode erfaringer med å repetere kurs. Derfor tilbyr jeg alle å repetere kurs til en rabattert pris. Forutsetning for repetisjons-pris er at du har gått kurset hos en sertifisert ThetaHealing® instruktør og at det siste kurset du gjennomførte var i løpet av de 4 siste år.

Sertifisering: 

Alle elevene blir registrert som sertifisert ThetaHealer Practitioner i Advanced DNA i den internasjonale databasen. Kurset danner et omfattende og obligatorisk grunnlag for alle videre kurs innen ThetaHealing.

Praktisk info:

Oppmøte i god tid, vi starter presis kl 17.00 fredag og holder på til kl 21. Lørdag 9-18 og søndag 9-17.

Ta gjerne med vannflaske og eventuelt egen mat. Lunsj kan også kjøpes i nærliggende kafé eller populær Thaikiosk.

Bevertning: Kaffe, te, snacks, frukt. 

En omfattende og direkte oversatt norsk manual, notatbok, penn inngår i kurset.

Kursavgift Kr 4.880,- 

Repetisjonstilbud: Kr 550,- Forutsetter at man har gått dette kurset hos en sertifisert instruktør og at siste Thetakurs ble gjennomført i løpet av de siste 4 år. 

Det å repetere et kurs, kan være nyttig og lærerikt. Ingen kurs er like, da den enkelte deltager bidrar til kursets energi. Du vil sannsynligvis være mentalt på et annet sted i dag, enn sist du deltok på kurs, så du vil kunne tilegne deg helt ny informasjon nå, som du kanskje ikke var klar for sist. Jeg har selv repetert alle Thetakurs jeg har gått og hatt stor nytte og glede av det.

Hvis dette høres interessant ut, men dato ikke passer, så holdes kurset flere ganger. 

Se info nedenfor eller under planlagte kurs på nettsiden.

ANDRE KURSDATO:

Kurs 3 - Dig Deeper: November 2022 på Hamar.

Kurs 4 - You & Creator: Følg med i kurskalenderen

Kurs 5 - Find your Soulmate: Følg med i kurskalenderen

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer & Instruktør

Medium & Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Advanced DNA Hamar 9.-11. sept

  Videregående kurs i ThetaHealing. Villa Solgull ved Mjøsa, Hamar 9-11. sept. 2022.

  kr 4 880,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Advanced DNA

  Videregående kurs i ThetaHealing. Villa Solgull ved Mjøsa, Hamar 2.-4. sept. 2022.

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page