top of page
You & The Creator - Online Webinar
You & The Creator - Online Webinar

man. 04. sep.

|

Zoom

You & The Creator - Online Webinar

Utdyp forbindelsen din med Skaperkraften! Lær å vite forskjell på stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego. Hva er sannhet og hva er frykt? Dette kurset er et "must" for alle Thetahealere som ønsker gode teknikker for å jobbe på seg selv uten å flykte inn i egne blindspots.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

04. sep. 2023, 09:00 – 07. sep. 2023, 16:00

Zoom

Om kurset

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNAAdvanced DNA og Dig Deeper hos en autorisert instruktør. Det siste kurset du har deltatt på, må være i løpet av de 4 siste årene (repetisjonskurs teller med).

Lær deg å forstå forskjellen mellom stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego? Hva er sannhet? Hva er frykt? Hva er ren beskyttelsesmekanisme eller forsvar og hva er faktisk en sann beskjed fra Skaperkraften?

Det er meningen at vi skal oppnå flere nivåer av kjærlighet i dette livet: Kjærlighet til oss selv, kjærlighet til Skaperkraften, kjærlighet til vår partner og bedre halvdel, hvordan man virkelig skal oppleve kjærlighet til egen familie, kjærlighet til venner og kjærlighet til verden. Vi må være i stand til å mestre disse nivåer av kjærlighet, men hvordan kan vi mestre dem, dersom vi har med oss trosprogrammer som sier at det er umulig?

I dette kurset "You and the Creator" vil du bli vist og gitt en forståelse av understrømmen i din egen underbevissthet. Du skal få en forståelse av hvordan kroppen faktisk fungerer når det gjelder problemløsning og hvordan du faktisk vet forskjellen mellom det å kommunisere med energien til Skaperkraften, og det å kommunisere med ditt eget ego eller med ditt høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet og vet definisjonen av kjærlighet. Noe som vil endre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert eneste atom og atomer er en del av deg og en del av alle dine omgivelser. Du skal få lære å differensiere hvor informasjonen kommer fra og du vil lære å jobbe med og omprogrammere din underbevissthet.

Dette er et viktig kurs fordi hver gang man holder et kurs i Thetahealing, så er det alltid noen som spør om hvordan man kan vite om svaret kommer fra Skaperen. Dette kurset vil lære deg hvordan endre mindsett, slik at du forstår.

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle Masterkurs og temakurs innenfor ThetaHealing.

Praktisk info:

Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil).

Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov.

Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset.

Kamera skal være på, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for å få en bedre connection oss alle i mellom.

Manual: 

En omfattende, norsk manual inngår i kurset. Verdi kr 250,-. Manualen sendes deg i posten før kurset. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. Vianna Stibal sin bok "You & Creator" er oversatt til norsk for bruk i undervisning.

Repetere kurs? Dersom du har gått dette kurset før, er det likevel fullt mulig å delta en gang til. Det kan være meget nyttig på mange måter. Hvert kurs og hver gruppe er helt unik, og det kan komme opp forskjellig type informasjon til den enkelte gruppa. Du selv er også på et annet mentalt sted i dag, enn du var sist du gikk på kurs, så du kan få like bra, om ikke kanskje til og med bedre nytte av kurset, når du repeterer. Personlig har jeg kun hatt gode erfaringer med å repetere kurs. Derfor tilbyr jeg alle å repetere kurs til en rabattert pris. Forutsetning for repetisjons-pris er at du har gått kurset hos en sertifisert ThetaHealing® instruktør og at det siste kurset du gjennomførte var i løpet av de 4 siste år.

Se kurskalender! Kurskalender

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Lurer du på noe mer, så send meg en melding via Kontaktskjema på nettsiden eller book en 20 minutters uforpliktende Gratis tlf-samtale

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Booking

 • You & The Creator

  Utdyp din forbindelse med Skaperkraften!

  kr 4 880,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjonspris

  Forutsetter at siste Thetakurs ble gjennomført hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 årene.

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page