top of page

CORONA TVINGER OSS til ny bevissthet

Oppdatert: 4. aug. 2020

ÅNDELIG BEVISSTHET OG UBETINGET KJÆRLIGHET MÅ KOMME I FOKUS

Det er grusomt det som skjer overalt nå. Vi opplever at livets pust ebber ut hos tusenvis av mennesker og man ikke får reddet dem, bl.a. pga. manglende utstyr. Å ikke få puste skaper enorm frykt, dette vet jeg alt om, da jeg har astma selv. Jeg har selv våknet i full panikk om natten med pipende pust og måttet dra på legevakta for å få hjelp. Hver minste bevegelse føltes enormt anstrengende. Angst for å dø og panikk griper inn og forsterker følelsen av å ikke få puste. Jeg unner ingen en slik opplevelse. NØDROP FRA MODER JORD

Likevel, som spirituell liker jeg å se alt fra et høyere perspektiv. I dag kom det til meg, at det er kanskje en symbolikk i at viruset angriper nettopp lunger? Moder Jord har i mange år sagt fra til oss at vi må slutte å "kvele" henne sakte men sikkert. De siste årene har Jordens nødrop i form av naturkatastrofer, orkaner, tsunamier, oversvømmelser, tørke, vulkaner og branner, økt i omfang. Vann symboliserer følelser. Ild ser jeg på som sinne og kraft, jordskjelv rister tryggheten ut av oss og astrologisk har luft (vind) alltid stått for kommunikasjon. For meg er dette tydelige signaler fra en levende planet, om at nå må vi VÅKNE og slutte å utrydde natur og dyreliv, for ikke å snakke om all ondskapen vi gjør mot hverandre! Det største viruset på planeten er mennesket. Jo mer vi "kveler" jorden med å skape ubalanse på alle plan, jo verre blir det for oss og våre barn og etterfølgere å leve og PUSTE fritt på denne planeten. Jeg skriver "vi", for vi er alle ETT. Vi kommer alle fra samme Skaperkraft. HVA PRØVER VIRUSET Å FORTELLE OSS?

Corona har vist oss at det kan reise langt på kort tid, uten at vi oppdaget det før det var for sent. Det må være en mening med den absurde livssituasjonen vi alle har blitt tvunget oppi. Hva prøver viruset å fortelle oss? Kan det være at vi må våkne og se at vi ødelegger mer enn vi gjør framskritt? At vi skaper ubalanse i ett og alt, at vi skader og sårer hverandre med krig, vold, kontroll, makt, manipulering, løgner, misbruk, konflikter, krangel, misunnelse, sjalusi, fordommer, hat, begjær, egoisme? Kan det være at vi skal se hvor lite tid vi har brukt på familie og de nærmeste og hvor lite vi ser våre egne barn? Hvor overfladiske vi er i vårt materielle fokus, der vi er opptatt av den flotteste bilen, den nyeste smartphone-modellen, designerklær, likes og eget utseende for å oppnå status? I stedet for å tilbringe tid sammen. Vi klager over livene våre uten å gjøre endringer til det bedre, vi diskuterer og krangler om bagateller, vi klager over Regjeringer, ledere og politikere som tar "feil" beslutninger. Men hva gjør vi selv?


VÅRE VIRKELIGE VERDIER Viruset vil koste liv, dessverre, men det har en viktig beskjed som er til vårt beste. Det er en grunn for at alt måtte stoppe opp, for at vi alle skal forstå at det eneste viktige er: LIVET! Livet vårt og livet til barna og barnebarna våre og de vi har rundt oss. Karanteneregler i lang tid, gir oss virkelig muligheten til å kjenne på savnet etter nærhet med besteforeldre, barn, barnebarn og venner. Savnet får oss til å kjenne på betydningen av en god klem, et treff med venner, et restaurantbesøk, en tur på hytta, eller bare et håndtrykk fra en annen person. Vi får se hvor heldige vi ellers er som kan reise jorda rundt, dra på hytta, på treningssenteret og ha full tilgang på mat, døgnet rundt. Nå begrenses alt. Det gjøres ingen forskjell på noen, alle opplever vi det samme nå. Vi tvinges til å tenke mer fornuftig, gå ut i naturen og oppdage livets virkelige verdier. Og de har ingenting med materialisme eller likes å gjøre. Det er de INDRE verdiene vi skal våkne opp og se. Viruset gir oss en viktig livserfaring for lang tid framover.


TRANSFORMASJON Vi er i transformasjon, gamle strukturer dør ut og noe nytt får liv. Mens jeg beiset terrassen min i går - helt alene, jeg og tankene mine - la jeg merke til et tørt, brunt blad, som hele tiden blåste inn i den våte beisen. Etter å ha fjernet det 3-4 ganger, forsøkte jeg å se symbolikken som bladet ville fortelle meg, for det ga seg jo ikke, Universet ville fortelle meg noe; I naturen dør ingenting helt ut. Bortsett fra når Mennesket blander seg inn. I naturen er alt i transformasjon. Bladene visner på høsten og faller på bakken, men der omskapes de til jord og god næring for andre trær og planter som spirer opp friske og grønne på våren. Det er sikkert heller ingen tilfeldighet at det nå er vår og alt spirer grønt rundt oss til nytt liv, ny fødsel.


TVUNGET TIL STILLHET OG ALENETID

Hva skjer med oss når man blir tvunget til å gire ned hverdags-stresset og være i sitt eget selskap eller med de aller nærmeste? Man begynner å reflektere, tenke. Mange fikser ikke at det ikke skjer noe. Fordi? Fordi det å jobbe, stresse, være med andre, drive med noe, ofte er en flukt vekk fra ubehagelige tanker som popper opp fra underbevisstheten, dersom det blir stille rundt deg. Mange klarer ikke å meditere, det kan være av samme årsak.

Hva skjer med deg når du er i stillhet? Hvilke tanker kommer? Hvilke følelser? Og da mener jeg stillhet, uten kommunikasjon på mobilen, uten surfing, fb, insta, uten tv, radio eller propper i ørene med musikk. Bare helt i stillhet med egne tanker. Prøv, se hva som kommer til deg av tanker og følelser, for det er dette som skal opp og ut nå. Dette er din sjanse til å bearbeide gammel "dritt", gi slipp på alt du ikke lenger behøver å drasse på i bagasjen din. Nå har du muligheten til å bli kjent med deg selv! VÅRRYDDING PÅ ALLE PLAN

Det er ikke bare følelsesmessig gammel bagasje man kan gi slipp på nå. Ta en vårrydding i hus og hjem. Kvitt deg med alt du ikke behøver lenger, kast, gjør klart for salg og gi-bort, når det blir mulig igjen. Gamle eiendeler fra fortiden binder gammel energi, fra gamle opplevelser, ofte fra andre mennesker du ikke lenger har i livet ditt. Kommoden fra Bestemor er fin å ta vare på, men alt er ikke nødvendigvis forbundet med gode minner. Rot og uorden skaper også negativ energi i et hjem. Rydd og kjenn hvor lettere energien blir etterpå. Nå har du tid til det! ÅNDELIG BEVISSTHET OG UBETINGET KJÆRLIGHET I FOKUS

Gjør deg klar til en ny tid der åndelig bevissthet, medmenneskelighet, empati og ubetinget kjærlighet til hverandre og til all den naturen Moder Jord har å by på, står i fokus.

Hvis du sliter med å være alene med tankene dine? Ta kontakt, så kan jeg hjelpe deg å sortere tankene og følelsene som følger med. En time med ThetaHealing & Intuitiv Coaching kan gjøre underverker og Thetafrekvensen forsterker også intuisjonen din og du vil lettere kunne se hva som er til det høyeste og beste for deg! Mobil: 99572235.


Hvis du ønsker å abonnere på mine innlegg; fyll ut kontaktskjema nedenfor og kryss av for nyhetsbrev!

107 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page