top of page

Det funka med Theta jo!

Oppdatert: 28. okt. 2023

På alle Thetahealing-kurs jeg har vært på, har vi gjort en manifesterings-øvelse. Vi har først omskapt begrensende tankemønster og følelser som hindrer oss i å manifestere ønskene våre, før vi har gått i gang med selve manifesteringen. På enkelte kurs har vi virkelig gått i dybden på spesielle tema, før vi skrev en lengre ønskeliste.

Det finnes mange dyktige manifesterings-coacher der ute. Tipsene deres er supre og vinklet til et mindset fullstendig likt det vi lærer i Thetahealing. Altså fokus på alt det vi optimalt sett må tenke, føle og utstråle for å manifestere våre ønsker. Essensen er at likt tiltrekker likt, at vi selv må være på den vibrasjonen som det vi ønsker oss, og at vi må tenke og FØLE at vi allerede har det i livet vårt, i stedet for å være i en mangel- eller trenge- eller behøve-vibrasjon. Takknemlighet over hva man har, i stedet for «needy», er viktig.


Men – her kommer min spoiler alert; Det å være i den rette «jeg har det allerede i livet mitt»-følelsen, det kan være lettere sagt enn gjort. Hvorfor? Fordi ca. 90% av dagen styres dine tanker, handlinger og ord ut ifra din «Autopilot», som igjen styres ut ifra din «Erfaringsdatabase». Denne erfaringsdatabasen som vi alle bærer med oss i underbevisstheten, den består av ALT sjelen din har opplevd noen gang. Dvs. alt du har erfart fra du var et bittelite frø i Mammas mage, alt du har med deg i ditt DNA fra dine forfedre på begge sider, alt du har erfart i tidligere liv (også kalt parallelle liv), alt du er påvirket av gjennom verdenshistorien og den kollektive bevissthet, og alt det sjelen din noen gang har opplevd. Tenk, til og med tiden før du ble født, når du var ren energi og svirret rundt foreldrene dine og inngikk en avtale på sjeleplan med deres sjeler om at de skulle bli dine foreldre og bidra til at du får din «læring» i dette livet, til og med de minnene ligger lagret i din database.

Hvis du er fortvilet over at selv om du har fulgt alle manifesteringstips etter alle kunstens regler, får du det likevel ikke til, da er det stor sannsynlighet for at det finnes tankemønster, frykter og kanskje til og med traumer, i din underbevissthet, som hindrer deg i å manifestere det du ønsker. Selvsabotering er et populært ord og det med rette - men husk - du er helt uten skyld i denne prosessen! Det er fordi aspekter i underbevisstheten din henter fram minner fra erfaringsdatabasen din, og gjør alt de kan for at du blir værende trygg, altså i din komfortsone. Det å bli værende «stuck» der man er, det kan være en ren beskyttelsesmekanisme, for å unngå noe man frykter, eller innbiller seg at kan skje, dersom man tar steget. Så, på en eller annen måte, drar man sannsynligvis fordeler av å bli værende i gamle mønster og unngå det man egentlig ønsker seg.

Man kan henge fast i trosmønstre som:

- Jeg fortjener ikke kjærlighet / rikdom / suksess etc. - Penger er roten til alt ondt. - Hvis jeg blir rik, da blir ... misunnelig / sjalu. - Hvis jeg ..., da går partneren min fra meg. - Jeg har en avtale med meg selv om aldri å bruke healing/klarsyn igjen. - Det er farlig å være healer / klarsynt / intuitiv. - Det er farlig å være synlig. - Jeg kan ikke ha både kjærlighet og rikdom i livet mitt samtidig. - Hvis jeg åpner opp for det spirituelle, da blir jeg drept/straffet/torturert. - Jeg frykter min egen kraft / Jeg frykter Lyset mitt. - Jeg har blitt sviktet av Skaperen/Gud/Kilden/Universet og har derfor ikke tillit. - Det er umulig for meg å manifestere, manglende tiltro til egne evner.


Det finnes tusenvis av mulige begrensninger, dette var bare noen få eksempler. Hva som hindrer, er helt individuelt hos den enkelte person – fordi du og din historie er helt unik. Vi tiltrekker oss for eks. ikke rikdom, dersom vi har negative tanker om penger, rikdom, suksess eller rike mennesker. For da tenker underbevisstheten, at sånn vil jeg da ikke være, ergo man frastøter seg rikdom. Enkelt forklart.


Når en Thetahealer ser på framtiden din, vil man alltid først sjekke hvor du begrenser deg fra å skape det du ønsker. Så jobbes det med healing og nye positive tankemønster, helt individuelt ut fra din historie og ditt liv. Deretter får du selv lov til å være med på å skape et bilde av framtiden din, inkludert alle de fantastiske, gode følelsene det vil gi deg – som om det allerede ER i livet ditt her og nå! Når vi manifesterer framtiden mens vi er i en Theta-frekvens, forsterkes potensialet for vellykket manifestering.

I dag bladde jeg igjennom en av mine gamle notatbøker, for å finne kunnskap jeg har tenkt å bruke på et kurs jeg skal holde. Da ramlet jeg over et notat fra en fremtids-meditasjon på et kurs i 2017 der vi skulle se 5 år fram i tid. Jeg går ut ifra at vi hadde gjort manifesterings-teknikker først. Jeg pleier alltid å notere ønskelistene og mine «visions» som jeg får i meditasjoner der jeg ser framtid, så jeg kan gå tilbake og se på de senere. Dette gir meg ikke bare en indikasjon på hvor jeg en gang var, men det gir meg også en super bekreftelse på alt jeg faktisk har klart å manifestere i livet mitt.


Ifølge min 5 års framtidsvisjon fra 2017, så skulle år 2022 oppfylle mange av mine framtidsønsker, dersom manifesteringen jeg gjorde den gang, fungerte. 22 av 24 punkter har manifestert seg. Det som var aller mest kult å lese, var:

Jobben sa jeg opp, fikk et anfall og sa opp fordi jeg ikke orket mer. Det kom inn muligheter, økonomien løste seg av seg selv, for «noe» utløste hele kjedereaksjonen. Dette var en spot-on framtidsvisjon, for i 2021 turte jeg å ta det store valget om å ta steget ut av A4-jobben. At jeg ikke orket mer og fikk et slags «anfall» og sa opp, det skjedde i 2022. Kjedereaksjonen startet med C19 - hvem kunne ha forutsett den - jeg var 2 år på hjemmekontor, sparte meg opp en buffer, skapte et hjemmekontor og dermed så jeg økonomiske muligheter for å gi slipp på jobben.


Så manifestering i Theta-frekvens, funker! Er det ikke fantastisk? Legg merke til ordleggingen i visjonen. Fortid – som om det allerede hadde skjedd.


De siste årene har jeg manifestert 3 biler, totalrenovering av rekkehuset mitt, flere fine ferier med datteren min, en drøss med spirituelle kurs (både pengene og fridagene) og en haug med materielle ting og opplevelser. Jeg har også manifestert all min tekniske kunnskap for å drive en bedrift, regnskapsforståelse, klienter, kursdeltagere, lokaler for å holde kurs, diverse i forhold til helse og sist, men ikke minst; nok selvtillit til å dele min spirituelle kunnskap "in person" og "online", samt gå ut på SoMe og være synlig. Takket være Thetahealing-teknikkene!


Temaene jeg har fokus på i disse dager, er enda bedre helse og energi, samt enda mer teknisk kunnskap for å synes mer i Sosiale Medier. Senest i dag gikk det opp en diger lyspære for meg, mens jeg satt hos Homeopaten. Plutselig så jeg hvordan og hvorfor jeg hindrer meg selv i å bli healet friskere fra stoffskiftesykdom. Der lå en stor angst for å gjenoppleve et gammelt traume fra tiden før medisinering. Så innlysende, men likevel en giga blindspot! Da er det godt man er Thetahealer og har sine teknikker for å løse opp i selvsaboteringen.

Sjekk gjerne ut tidligere blogginnlegg: Braincandy!


Hvis du kjenner deg igjen og behøver hjelp, sjekk min bookingkalender for time!Dersom du ønsker å lære disse fantastiske, effektive teknikkene selv, så sjekk ut min kurskalender! Eller bestill en gratis, uforpliktende kaffeprat for å stille dine spørsmål vedr. kurs.

Hvis du ikke allerede abonnerer på Nyhetsbrev og Blogginnlegg --> du er velkommen til å klikke av på kontaktskjema nederst!

Tusen takk - klem fra Berit!

55 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page