top of page

Lion's Gate Portalen 8.8 - en gavepakke!

Akkurat nå handler det om at vi skal huske hvem vi er!

En super, kraftfull, energetisk portal begynte å åpne seg den 7.7.2023 og varer til 12.8.2023 - med høydepunkt den 8.8. Sirius som er kjent som vår spirituelle sol, vises på himmelen og står "aligned" med solen vår i denne tiden. Akkurat som vår sol sørger for alt liv på vår planet, så sørger Sirius for energi til vår sol og sender oss spirituelle koder i form av høyfrekvente lys og nedlastinger, DNA-aktivering, healing av Solar Plexus og Chakra-balansering. Dette er en kraftfull mulighet til å la energien få gi uttrykk i deg i form av din mest høyfrekvente, autentiske versjon. Vær den beste versjonen av deg selv i disse ukene!

Sirius har vært med på å skape vår Blueprint. Hver august sendes kraftfulle galaktiske koder og den mest kraftfulle dagen for Downloads, er 8. august, ifølge numerologi. Da er vi midt i stjernetegnet Løven.

Denne perioden kan du manifestere dine ønsker. Tallet 8 representerer manifestering, overflod og det uendelige. Dobbel 8 vil kunne manifestere kraftfullt. Våre skyggesider vil komme til syne. Har du fokus på det negative, så er det det som vil bli manifestert nå. Så vær meget bevisst på hva du har fokus på i denne perioden og spesielt den 8.8. La energiene hjelpe deg til å gi slipp på fryktene og skyggesidene dine og manifestere ønskene dine i stedet for.


Fra 7.juli har det handlet om å vise deg alle dine skjulte aspekter i form av frykter, begrensninger og dine blindspots om hvordan du oppfører deg overfor dine relasjoner. Dette kan ha vært en vanskelig periode for mange, spesielt når det gjelder relasjoner. Overlevelses-frykter kan ha kommet opp. Se på det som en gavepakke til spirituell vekst når alle disse fryktene kommer opp til overflaten, så du kan heale de og gi slipp. Ikke se på det som en slitsom utfordring, men se på det som en «blessing in disguise» (forkledd velsignelse) når du kjenner at mørket ditt virvles opp i form av følelser og gammel "drit" du trodde du var ferdig med.


Som menneske har vi en tendens til å stille spørsmål ved hvorfor vi føler oss som vi gjør, når noe ikke føles bra, for så å skape en story og et drama ut av følelsen. Nøkkelen er å ikke la deg dra ned i ditt eget drama, men heller akseptere at det kommer til overflaten, flyte igjennom deg og gi slipp. Noen ganger kan vi trenge bistand i denne prosessen. Jeg er her for deg og har taushetsplikt, hvis du har behov for en prat. (Legger ved link til booking nederst).

De siste ukene har vært høydepunktet for å gjøre skyggearbeid (heale negative tanker og følelser). Alt du har fokus på i denne perioden, vil bli manifestert. Uansett om det er positivt eller negativt. Dette fordi du har den gudommelige skaperkraften i deg selv. Du er et gudommelig vesen som har evnen til å kanalisere lyset igjennom deg og ut i verden. Men lyset farges av dine vibrasjoner (energier) som du projiserer ut i verden. Er vibrasjonene dine mørke og fulle av frykt, så er det akkurat det som manifesteres i ditt liv.


Overgi deg til disse positive Lion's Gate energiene som vil hjelpe deg å gi slipp på de negative tankene dine. Ta imot healingen som vil hjelpe deg til å manifestere ønskedrømmene dine. Mediter!


I gamle Egypt ble 8. august forbundet med manifestering og overflod. Solen sender oss nedlastinger via solstråler med intelligente koder programmert, som igjen skaper en DNA aktivering. Ifølge Youtube-kanalen «EldoRa&Siman», som har kanalisert ned kunnskap fra Sirius, så skal visstnok Sfinksen i Egypt være nøyaktig «aligned» med Sirius på himmelen den 8.8.2023. Det sies videre at Sfinksen ble bygget av Sirius-folket for mye lenger tid siden, enn man har trodd. I et bortgjemt kammer i Sfinksen skal det finnes kunnskap fra Lemuria. Kunnskap og spirituell kraft som vi har glemt - og den skal være tids-kodet for å sendes oss som aktiveringer på et gitt tidspunkt. All kunnskap som vi hadde fra Atlantis og Lemuria vil lastes ned til oss igjen nå i form av «Downloads». Det er altså nå vi har muligheten til å laste ned minner fra vår fortid. Vi kan nå et høyt bevissthetsnivå, for vi er connected med den Universelle Skaperkraften og vi er spirituelle vesener (dette har ingenting med religion å gjøre).


Derfor er 8. august den store lykkedagen i 2023.

Unngå kjøtt og tung mat i denne perioden. Spis økologisk og ren mat, mye vann, rense kroppen. Kroppen består av mye vann, og når vi spiser lett mat og drikker mye vann og mediterer, vil det være lettere for kodene å lastes ned til oss.

For en del år siden kanaliserte jeg selv fra Marcello Haugen, at vi for ca. 12.000 år siden gikk fra 12 strenger DNA til 2 DNA-strenger, og at vi dermed glemte hvem vi var og hvor vi kom fra. Det ble vist meg at det en slags mutasjon ble gjort mot oss, men på en negativ måte. Gudene vet hvorfor! Marcello fortalte meg, at dersom vi hadde mutert til 12 DNA strenger igjen, så hadde vi husket alt og hatt lite lyst til å være her på jorda. Så "noen" gjorde nok dette for en grunn. Jeg anbefaler en dokumentarfilm på Netflix; Oldtidens Apokalypse. Der kommer en arkeolog fram til bevis på at det har bodd en høyerestående intelligent rase på jorden før istiden, dvs for 10-12.000 år siden.


I går ramlet jeg tilfeldigvis over en dokumentar om Paradiset, Edens Hage, der forskere forsøkte å rekonstruere hva som kan ha skjedd og hvor Paradiset kan ha hatt sin geografiske beliggenhet. De hadde en teori om at det kan ha vært i gamle Mesopotamia (Irak) og at alt ble oversvømmet ved at havet steg og fosset innover land. Er det ikke interessant hvordan vann har skapt store endringer for oss mennesker opp igjennom tidene? For eks. istiden (frosset vann), Atlantis som sank i havet, og i disse dager er det rene syndefloden i Norge i form av det meteorologene velger å kalle ekstremvær. Jeg skriver "velger å kalle", fordi foreløpig er det ikke verre enn hva jeg har sett før i mine 57 leveår.


I astrologien symboliserer vann følelser. Begrene i tarot er også følelser/emosjoner. På samme måte kan vi tolke all form for vann (frosset, kaldt, varmt, rent, skittent...), som følelser i drømmer og i symbolikken der Universet snakker til oss. Så jeg tenker alt dette vannet som bøtter ned, symboliserer en enorm mengde gamle følelser som behøver forløsning i disse dager. Etter kveldens deilige yogatime, der jeg fikk en stråle av hvitt lys sendt ned til meg fra oven under Shavasana, kom jeg ut til min hvite "nyvaskede" bil. Istedet for å sutre over alt styrtregnet, gledet jeg meg stort over hvor ren og skinnende hvit bilen min var blitt.

Her er link til Youtube-kanalen der det fortelles mer om Sirius-folket med sin hellige geometri, de lever i en dimensjon bortenfor tid og rom.


Håper du likte dette innlegget, hvis du ikke allerede abonnerer på Nyhetsbrev og Blogginnlegg --> så er du hjertelig velkommen til å klikke av på kontaktskjema nederst!

Tusen takk - klem fra Berit!


294 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page