top of page

Marcello taler

Oppdatert: 29. sep. 2021

"Mennesket i fokus!"

For ca. 12 år siden utviklet jeg evnene mine som medium og lærte bl.a. å gå i transe. Jeg hadde sett et medium gå i transe og kanalisere Marcello Haugen (død 1967). Jeg ble meget fascinert av denne spirituelle norske legenden og hadde lyst til selv å komme i kontakt med han. En dag kom han igjennom til meg og sammen startet vi en læreprosess, der han snakket som en stemme i hodet mitt, samtidig som jeg kjente energien hans, så han for meg i mitt indre og knatret ned ordene hans på tastaturet. Jeg er utdannet sekretær, så jeg er god på touch og kan skrive raskt mens noen dikterer meg, noe som gjorde at jeg lett kunne lytte mens jeg skrev, i starten av læreprosessen med å kanalisere fra Den Andre Siden. Marcello var like begeistret over å se ordene sine poppe opp på skjermen, som jeg var over innholdet i ordene han fortalte meg.

Søndag 19. april 2020, fikk jeg en ide om å påkalle min gamle læremester Marcello, og spørre han om denne surrealistiske Corona-situasjonen vi alle har havnet oppi. Til ære for Marcello lagde jeg meg en kopp kaffe, noe jeg vet at han elsket, og ba Universet om å gi meg en link til energien hans. Jeg hadde nesten glemt hvor høflig han titulerer meg. "Kjære Berit, min vakre protesjé. Det skulle være meg en ære å få dele av universets visdom med deg, unge dame". For en sjarmør! "Det er en viktig tid vi alle er inni, også vi her på Den Andre Siden. En viktig tid for menneskeheten, forandringens tid, igjen. Men ikke alle har forstått det. Mange tror og ønsker at de skal komme tilbake til «normalen» og til «hverdagen». Det vil aldri skje, for hverdagen vil aldri bli som før igjen. Dere har brutt en lenke i tiden, der dere var stresset og opptatt av dere selv og alt dere skulle få gjort. Dere tvinges nå inn i selvransakelse og oppvåkning".


Hva er viktig for deg? Hva er viktig for de rundt deg? Hvordan ønsker du å fortsette livet ditt etter denne Corona-tiden?

Marcello fortsetter å fortelle: "Hva er viktig? Dette er hva menneskeheten skal tenke igjennom, men de færreste gjør det. Noen reflekterer og er våkne og ser det positive situasjonen gjør for dem og for verden. Andre vil ikke se det, andre vil bare tilbake til det «trygge», der de hadde alt «på stell». Jeg, Marcello, velger å si det slik. Da man så absolutt ikke hadde alt på stell. Det var bare noe man trodde. Innbilte seg. Illusjoner på illusjoner om at materielle verdier skaper glede og lykke. Men sånn er ikke menneskeheten skapt. Dere er sjeler med behov for åndelig næring og tilfredsstillelse. Dere lengter etter mer og mer og stadig mer tilfredsstillelse og finner gleden i å kjøpe nytt. Det er kortvarig glede. Den gir innbilt lykkerus der og da. Men ikke i lengden".


Den varige lykken finner man i sitt eget indre og i kontakten med Universet og Skaperkraften. "Den varige lykken finner man når man åpner opp for sjelen til å slippe helt inn i kroppen og anerkjenner at man er et spirituelt vesen med kropp og sjel".


Sjelen er den mest kraftfulle delen av oss. "Fordi det er vår essens og evigvarende energi. Kroppen er bare noe fysisk, jordisk og forbigående. Den er også i transformasjon. Vi skapes ut av celler, fødes som et menneske, vokser til, eldes, dør og destrueres igjen til jord. Dette vet vi mennesker. Hvorfor er vi da så opphengt i at denne kroppen vi bor i så kort tid, er ALT og at intet mer finnes? Jo, fordi alt annet er så stort og vidunderlig og vi har en tro om at vi ikke er verdifulle nok til å ta imot overfloden universet har å by på. Hadde vi visst, så hadde vi alle strebet etter åndelig kunnskap og ekspansjon mens vi lever vårt korte liv på Moder Jord".


Aksept med lukkede øyne? "Mange har valgt skjebner der de har glemt hvem de faktisk er og hvor de stammer fra, ene og alene for å slippe den enorme lengselen etter fred og kjærlighet og harmoni. Man glemmer i det man blir født, man glemmer for å takle jordens galskap og kaos og ubalanse. For å klare å leve i en slags aksept av alt som foregår. Aksept med lukkede øyne. For å skåne seg selv. I stedet for at ALLE hadde åpnet øynene sine og valgt å se realiteten og si «STOPP, Nei, dette finner vi oss ikke i», rydde opp og få orden og harmoni og glede og kjærlighet tilbake på jorden. Slik det en gang var. Så mange sjeler går «blinde» rundt på jorden og tilpasser seg mens de er her den korte tiden, for så å forlate kroppen igjen, og så bli påminnet hvem de faktisk er".


Dere er beskuet og bevoktet. "Dere blir overvåket dagen lang, både av deres egne og av andre som har høyere innsikt og viten. De med høyere innsikt har også sin agenda. Noen av dem ønsker fred på jorden, noen av dem ønsker å se Moder Jord slik den en gang var, vakker med frodig natur og dyreliv. Andre ønsker å se jorden i kaos, så de kan nære seg av alle de kaotiske energiene. De er med å skape frykt, angst, panikk, krig, vold, for så å nære seg på de negative energiene".

Lys og kjærlighet seirer til slutt. "Men det er nå en gang slik, at det gode alltid vil seire. For lys og kjærlighet overvinner alt. Kilden vi alle er skapt fra, er ren kjærlighet. Å stå i lyset, være kjærlighet, være tro mot seg selv, være i harmoni, glede, positiv og omtenksom, empatisk, vel vitende om hvem man faktisk er og se på seg selv som verdifull, det skaper immunitet mot det negative, mot det mørke, mot det onde. Jeg, Marcello, liker ikke å bruke ord som «ond», men dette er et ord dere forstår. Egentlig handler det om en urgammel misjon om at mennesket skulle lære om det motsatte av lys og kjærlighet for virkelig å verdsette kjærligheten. Slik jeg, Marcello, ser det nå, har mennesket hatt mer enn nok leksjoner i den lærdommen. Nå burde man kunne si at «timen er over».

Timen er over! "Det er kanskje akkurat det Universet forsøker å vise dere. At timen er over. Det er på tide å kvitte seg med all urgammel karmagjeld, hat, sinne, sjalusi, misunnelser, frykter, engstelser, bekymringer, nag, skyld, skam, anger, fordommer, selvbebreidelser etc. Det er på tide å trå videre til neste skoletrinn, men kravet er at man faktisk klarer å legge alt bak seg og tenke nytt. Være ren i sine tanker, uten underliggende agenda om egen vinning. Jeg, Marcello, liker ikke å bruke ordet «krav» i denne forbindelsen, da krav ikke har noe med ubetinget kjærlighet å gjøre, men dersom man ikke klarer å legge fortiden og alt det historiske og gammelt karma bak seg, så vil ikke menneskeheten makte å gå videre til en ny dimensjon. 5D ønsker at vi verdsetter oss selv".

Mange er allerede i oppvåkningsfasen

"Menneskene er splittet. Det er en stor mengde mennesker i oppvåkning, de føler at åndelig aktivitet som yoga, meditasjon, sunn ernæring, frisk luft, rent vann, økologisk tankesett, vegetarmat, ta vare på miljøet, naturen, dyrene og være kontakt med kraften i seg selv og Universet, gir dem energi og en mening med livet. Disse ønsker så absolutt å trå over til en ny dimensjon, en ny verden".


Andre finner glede i materiell rus "Samtidig finnes det enormt mange mennesker som fremdeles finner gleden i materiell rus, makt, kontroll og manipulering av andre, for å fremme sin egen posisjon. Dette vil ikke Universet lenger kunne akseptere. All ondskap, alt som har blitt holdt skjult i alt for lang tid, vil komme for en dag. Ikke bare for at ondskap, makt, kontroll, vold, terror, tortur og elendighet skal bli avslørt, dømt og få en slutt. Men også for at alle andre som har levd i en illusjon om hva man sammen gjennom mange liv har vært med på å skape, skal våkne og forstå ansvaret med å sette ennå flere mennesker til jorden".


"Det å velge å føde et nytt barn og oppdra barn, er et enormt ansvar, som mennesket har undervurdert mer enn noe annet. Hver og en som velger å sette barn til verden, har et stort ansvar for at det barnet skal lære å elske seg selv, empati, få åndelig vekst, utvikle sine gode egenskaper og ta vare på jorden. Dette gjøres gjennom kjærlighet. Vi har et felles ansvar, uansett hvem vi er, fordi vi alle har vært med på å skape denne verden gjennom mange liv. Selv om du i din jordiske kropp her og nå anser deg som snill og god i dette livet, har du levd hundrevis av liv før, der du har påvirket noe i en eller annen retning. Vi har alle skapt karma. Vi er alle ETT. Vi har alle et felles ansvar".

Mye vil komme for en dag

"Dere vil alle se at verden har blitt et annerledes sted enn hva den en gang var. Om 1 år vil mye ha blitt snudd på hodet. Mye elendighet vil ha blitt avslørt og kriminelle vil ha kommet for en dag og bli dømt. De må alle stå til rette for sine synder. Det er et enormt nettverk av kriminalitet i verden. Men det er et like stort nettverk av rettferdighet og regler som vil håndheve loven og slå ned på det som har vært utført i alt for lang tid. Mange vil få sjokk og se sitt snitt til å lyve og vikle seg ennå mer inn i det negative. Det vil ikke gagne dem. ALT vil komme for en dag og en del av poenget med avsløringene vil være at menneskeheten får vite om dem, til skrekk og advarsel, så alle åpner øynene sine og vet hva man faktisk har å forholde seg til. Det vil resultere i økt sikkerhet på mange nivåer, strengere straffer, mye vil bli slått hardt ned på, null aksept, null toleranse og med god rett".

Økonomi "Prisen på olje vil skape bekymring over hele verden. Det går ut over produksjon og store bedrifter med mange ansatte. Mange vil bli fortumlet over utviklingen og veien det tar. Boligmarkedet vil falle dramatisk. Bankene vil være i krise og måtte ta sine forhåndsregler. Dere vil se at markedet vil slite på alle mulige måter. Dagligvarer blir dyrere, da arbeidskraften endrer seg. Prisene på mat vil stige dramatisk. Spesielt grønnsaker og frukt fra norsk avling. Samtidig vil man se verdien av å kunne selge norske varer på det norske markedet. Redusere transport fra utlandet og toll og avgifter på import. Turismen i Norges land i sommer, vil bestå av nordmenn. Man vil se på landet sitt på en ny måte, se nye muligheter, få ideer, verdsette landet sitt på ny måte. Det vil skape grunnlag for ny type virksomhet i eget land. Og når kjøpekraften forsterkes med kjøpesterke nordmenn som kunder, vil prisene i eget land kunne reduseres til mer attraktive tilbud på sikt".

Over kneika

"Så tar det hele en brå slutt og man stopper opp og lurer på hva som egentlig skjedde. Sakte men sikkert vil veien legge seg til rette for dere og man aner lys i tunnelen. Det går bra, alt vil gå bra til slutt, det er bare som å måtte kravle seg over kneika, og den er ganske høy og bratt. Så står man brått på andre siden, forvirret, børster av seg støvet, bretter opp ermene og setter i gang. Verden vil bygges opp igjen. Med ny struktur, nye ledere og nye, bedre mål i sikte".


Økonomien vil få sin oppgang igjen. "Om 3 år (2023), da vil alle kunne komme sterkere tilbake og ha lært enormt mye om en forbedret økonomisk strategi som gagner flere, ikke bare de på toppen. "


Medmenneskelighet og MENNESKET vil være i fokus i lang tid framover.

"Personlig utvikling vil komme stort på markedet. Dere vil alle få mer enn nok å gjøre med ivrige nordmenn som er villige til å bruke penger på personlig utvikling, framfor syden-strender og paraplydrinker. Dere vil alle måtte spe på budsjettet med egen innsats i form av reduksjon i materielt forbruk. Flere og flere vil se på gjenbruk som positivt. Tiny House konseptet vil komme til Norge. Digre hus fulle av dyre ting, vil bli sett på som sløseri og unødvendige hindringer i åndelig vekst".


Sykdom vil bli håndtert annerledes i framtiden. "Man vil mer og mer bli klar over at det indre speiler det ytre og at det indre liv reflekteres i fysisk helse. Mental helse vil bli stort fokus og nærmest overkjøre medisinsk kunnskap på mange områder. Men dette er et stykke fram i tid. Det har så vidt startet. Her er motstanden stor, da også her mye styres av makt, kontroll og pengegriske manipulerende mennesker - dessverre."


Disclaimer; Budskapet er kanalisert, det resonnerer med meg. Informasjon jeg har fått før, har vist seg å stemme, uten at jeg kan gå god for at dagens budskap også stemmer. Håper på respekt for det. Andre må gjerne ha sin mening og sin oppfatning. Det er helt opp til den enkelte og ut i fra hvor man står.


Hvis du ønsker å få tilsendt nye blogginnlegg på mail: fyll ut skjema nedenfor!472 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page