top of page

Pus er borte, bare pelsen ligger igjen!

En avdød hannkatt forteller: "Pus er borte, bare pelsen ligger igjen":

En familie mistet katten sin, den ble overkjørt og funnet i veikanten. Denne katten kommer til meg fra den andre siden, akkurat som ånder kan kommunisere igjennom et medium. Katten fortalte meg at når et dyr dør, så blir det liggende med øynene åpne. Når så et annet dyr, for eks. en annen katt rusler forbi og ser den døde katten, vil den se i øynene på den døde katten, at det mangler noe. Sjelen er borte. Den har reist sin vei. Pus er ikke der lenger. Bare pelsen som ligger igjen.

Dette gjorde meg utrolig ydmyk for hva dyrene vet og hva de tar som en selvfølge, mens mange av oss mennesker fremdeles stiller spørsmål ved at vi har en sjel som forlater den fysiske kroppen når vi dør.


Katten som er avbildet, er min Sibirkatt Leo Cor Leone, som også ble overkjørt. Historien er fra en annen katt. Leo er onkel til de 2 Sibirjentene jeg har nå.


For å få tilsendt nye blogg-innlegg på mail, fyll ut kontaktskjema nedenfor og klikk av for nyhetsbrev!


Disclaimer: Historien er min opplevelse og min erfaring. Andre kan ha andre meninger og oppfatninger, og det er helt ok.

112 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page