top of page

Rottweiler Hitra ser spøkelser

En god venninne av meg fortalte meg en dag at hunden hennes, som er en blanding av Rottweiler og Border Collie, ser spøkelser. Det vil si hunden merker energiene og mulig hun også ser åndene. Det startet med at venninnen min så at Hitra (10 år) flere ganger stirret på noe og fulgte noe med blikket. Hun knurret også av og til, så Heidi bestemte seg for å ta bilder og se om noe spesielt ble avbildet. Heidi var rask på labben en dag og skyndte seg å ta bilder ut i rommet på det som Hitra så på, men som for henne var usynlig. På bildene dukket det opp spennende orber, til hennes store overraskelse.


Orber er - etter min oppfatning - ikke støvkorn på linsa, som mange tror, men energier som vi klarer å fange opp med digitale kamera. Første gang Heidi fikk bilde av en orb, var i 2012. Da var det hennes forrige hund Rocky som var så fin der han lå på sofaen, så Heidi tok tilfeldigvis et bilde. På bildet ser man tydelig en orb, og Heidi ble nesten litt redd den gangen, for da visste hun ikke ennå hva orber er. Hun trodde det var noe galt med kamera, men så oppdaget hun at hun kunne zoome inn bildet, og da fikk hun seg en støkk, for inni orb'en er det et fjes. Se bilde av Rocky nedenfor.


Det var pga Hitra sin reaksjon i 2019 at Heidi begynte å ta bilder og filme. "Jeg hadde ikke gjort det om jeg var alene", sier Heidi. "Hitra merker energiene bedre enn jeg. Hun ser stadig etter noe, jeg merker det på henne. Vi får ikke sove når det skjer om natten. Da bruker jeg be de gi oss fred, dra avgårde".

Dersom man er bestemt og ber åndene om å la oss være i fred, fordi vi skal sove, så pleier det å hjelpe. Det er jo ofte familie som er rundt oss og bare ønsker å passe på oss.


88 visninger0 kommentarer

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page