top of page

Ta styringen over ditt 2023!

Hurra for deg!

Er du klar over hvor langt du har kommet? Husker du hvor du var for 1 år siden? Når du satte deg mål for 2022? Vær takknemlig for alt du har mestret i året som har gått. Kanskje ikke alt ble som forventet, men se likevel med et modent mindset kjapt tilbake på det som har vært. Hvilke verdier har du lært? Hvilke læreprosesser har Universet konfrontert deg med? Ser du at du har vokst som menneske og sjel?


Husk at alt er en syklus. Ingenting står stille, naturen er i evig forandring og så er du. Noen ganger er vi på bunnen, andre ganger er vi på topp. Du er en sjel som akkurat nå befinner deg i en menneskekropp som lærer hva det vil si å være menneske. Det betyr at du lærer om tankemønster og følelser på godt og vondt. Nyt derfor seieren for alt du har mestret! Vær takknemlig for alt du har lært i 2022 og se hvordan det har styrket deg på mange måter. Tilgivelse og takknemlighet gir mer av det positive!

Hvem står ved roret i ditt liv når du går inn i 2023?

Det er viktig for deg å se på 2023 som et år med nye muligheter og nye visjoner, som kan skape et godt liv for deg og de du har rundt deg. Dersom du går inn i det nye året med skrekk og gru og angst for hva som kan komme til å skje, eller vonde minner om hva som har vært og en tro om at det vil gjenta seg, eller fortsette, så vil du skape mer av det som har vært. Det viktigste i 2023 blir å endre mindset til en positiv tankegang, der man er seg bevisst at man selv skaper sitt eget liv og framtid. Dette vil skille menneskene fra hverandre i framtiden; De som er seg bevisst sin skaperkraft av eget liv, og de som lar verden ta styringen over livet deres.


Mange er i karusellen der de bare spinner videre i andres energier, i stedet for å sette ned foten, sette grenser, og overta styringen selv. Det du tenker, det blir du. Det du sier, det skaper du. Husk det, og ha det med deg hver eneste dag i alt du sier, tenker og gjør. Enhver handling bør styres i retning av målet du har foran deg.

Har du satt deg mål for 2023? Dersom du ikke har satt deg mål for 2023, vet du heller ikke hvor du skal. Så bruk de neste dagene til å ta valg om hvor du vil og hva du vil skape som din framtid. Visualiser, gå inn i følelsene og tenk at det allerede er en del av livet ditt. Tid er parallell! Alt skjer i grunnen samtidig, parallellt. Tidligere liv kan huskes, da de egentlig foregår i en parallell dimensjon, og de kan heales. Framtid skapes ut av nåtid. Alt du gjør NÅ, er med på å prege din framtid. Så bli deg selv bevisst og tenk på framtid, som at den allerede eksisterer. Går du på autopilot styrt av omgivelser og andre mennesker? Eller står du selv ved roret i ditt liv?


Hvis dette er utfordrende, så husk at jeg er her for deg, og jeg har taushetsplikt.
Det vises meg at 2023 vil kunne bli et år med stor ekspansjon for den som tørr å våge. For den som virkelig ønsker åndelig oppvåkning og spirituell kunnskap, vil 2023 bli et år, der man kan tilegne seg så mye kunnskap og vekst som overhodet mulig. Men – alt er ditt eget valg!

Dersom du ønsker ekspansjon på et personlig plan, så har du muligheten. The Great Awakening! Dersom du ønsker å henge i det gamle, trygge innenfor komfortsonen din, så er det også ditt valg.


Jeg ser for meg at det vil komme store muligheter for åndelig vekst, til de som er klare for det og som virkelig ønsker å skape noe positivt der framme. De som velger å henge seg på den The Great Awakening og den spirituelle kraften som er tilgjengelig for alle, de vil kunne ta et kvantesprang i sin utvikling. De som velger å dvele, eller tvile, eller la seg styre av overmakten, de vil føle seg begrenset, kontrollert, maktesløse og tunge. Det er det som blir vist meg. Det ser ut som at muligheten for å ta et valg i en god retning, vil være større enn noen gang, mens muligheten til å bli hengende i de gamle energiene, samtidig er sterkt til stede. Alt er opp til deg! Hva velger du? Bli værende i 3D? Eller følge med igjennom 4D til en høyere frekvens; 5D? I en 5Dimensjonal verden vil opplevelsen av parallelle dimensjoner bli en realitet, slik jeg ser det.


Skaperen viser meg også at vi har alle et valg om hvilken vei vi vil gå, men valget i 2023 er så mye større og viktigere enn det noen gang har vært. Be derfor dine guider og engler om hjelp til å veilede deg i den retningen som er til det høyeste og beste for deg. Følg så med på alle tegn du får fra Universet. Fysiske tegn i dine omgivelser, som numerologi/tallsymbolikk, dyresymbolikk, hendelser, ord eller setninger som du hører eller leser, drømmer, tanker som kommer etc. Følg med og ta action. For å manifestere så holder det ikke bare å sende ut et ønske, du må også ta action og selv handle i den retningen du ønsker å gå.


Når jeg ønsket meg en ny bil, så kjøpte jeg meg en lekker nøkkelring til «den nye bilens bilnøkler» og la nøkkelringen i gangen, der jeg så den hver gang jeg passerte. Hver gang tenkte jeg: der ligger nøkkelringen til den nye bilen min. 4 måneder senere kjørte jeg min nye bil. Når jeg ønsker å delta på et nytt kurs i ThetaHealing, begynner jeg å sette av penger og samtidig melde meg på kurset, notere det i kalenderen og se for meg at jeg skal delta. Dermed merker jeg at energiene begynner å jobbe for meg.

Hvordan merker jeg det? Jo, et hvert kurs i ThetaHealing fremprovoserer følelser og tankemønster fra underbevisstheten. Alt ettersom hva kurset går ut på. Det bygger seg liksom opp mot kurset, om du forstår. Man «marineres» klar til kurs. Ergo energiene jobber for meg og Universet vil at jeg skal gå på det kurset. Dermed så løser den økonomiske biten seg og fridagene og annet praktisk ramler på plass.


En fin måte å manifestere på, er å lage et Visionboard. Jeg har i mange år brukt fargeblyanter og et A4-ark og tegnet det nye året i form av symboler, bilder, ord, tall osv. Jeg har passet på å beskrive følelsene med ord og farger på det jeg ønsker manifestert. F.eks et grønt hjerte med ordene «God helse, sunt kosthold». Eller en palme + sol for å symbolisere en etterlengtet sydentur. La være å tenke på penger og prisen på materielle ting eller opplevelser. Overlat det til Universet. Tegn heller det du ønsker å kjøpe for pengene. Så legger/henger du tegningen din et sted der du ser den hver dag. Å legge et bilde av et ønske som screensaver på pc eller bakgrunn på mobilen, er også en ide. Vær kreativ og gjør det som funker for deg! Det er veldig moro å se tilbake senere, på hva man faktisk har oppnådd.


For å nevne noen faktorer som ikke er like hyggelige, så hører jeg stadig at det vil komme til store avsløringer i verden. Sjokkbølger vil prege månedene framover. Folk vil måtte revurdere sine standpunkt og endre sine liv. So be prepared! Noen vil bli mer sjokkert enn andre. Noen vil glede seg over at avsløringene endelig finner sted, andre vil være vantro og miste fotfestet, da de ikke lenger vil føle seg trygg for hvem man kan stole på og ikke. Mange vil oppleve forvirring, hat, mistro, bitterhet og sorg. Mange vil også bare lukke øynene for det som skjer. Jeg føler at uansett ståsted du måtte ha i dag, hva angår verden, så vil det komme overraskelser opp fra dypet. Så lytt til deg selv og ditt hjerte, din indre stemme.


Marcello Haugen oppsummerer: Det som vil skille mennesker fra hverandre i 2023, er de som forstår at de skaper sitt eget liv, og de som tror at de bare må henge med på det som skjer. Dere må ikke det. Dere kan gå deres egne veier og skape deres egen framtid. Dolking i ryggen av falske styresmakter er ingen plikt. Det er ingen oppskrift for hvordan leve livet. Gå din egen vei, stol på deg selv og Skaperkraften. Universet er med deg. Dine guider er med deg. Bruk dem. De vil så gjerne hjelpe deg!


Jeg ønsker deg et magisk, godt nytt år 2023. Måtte dine Guider og Engler våke over deg og hjelpe deg videre på din sjels vei! Klem fra Berit Hvis du ønsker å få tilsendt nye blogginnlegg på mail: fyll ut skjema nedenfor!188 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page