top of page

Finn deg en annen jobb, da vel !

Oppdatert: 19. mar.

Sjelen skrek etter noe meningsfylt!

«Hvis du er så misfornøyd, så finn deg en annen jobb», fikk jeg høre mange ganger fra kolleger og venner. Kroppen responderte med et grøss igjennom hele meg. Jeg var misfornøyd ja, men ikke med selve jobben, den var topp. Kollegaene var mine gode venner, firma og produktene var jeg stolt av.  Jeg var derimot misfornøyd fordi jeg ønsket å bruke tiden og energien min på noe helt annet. Sjelen skrek etter noe – for meg - mer meningsfylt, etter selvstendighet og frihet til å styre min egen dag. Noe helt annet!Jeg visste at jeg ville jobbe spirituelt!

Det å søke en ny A4 jobb, sette seg inn i nye arbeidsoppgaver og rutiner for et nytt firma, det var fullstendig uaktuelt for meg. Jeg visste at jeg ville jobbe spirituelt, men jeg visste ikke hvordan. Derfor valgte jeg å bli værende, holde ut noen år til, mens jeg ekspanderte mine alternative hobbyer i fritiden. Lærte meg Reiki-healing, tarot, dyretolkning, trente meg opp som medium, klarsynt og kanaliserte, leste, mediterte og la kort for meg selv nesten hver eneste kveld.


Meditasjonen til det 7. Eksistensplan

Så en vakker dag ramlet jeg over Thetahealing-meditasjonen til det 7. Eksistensplan og jeg visste at dette skal jeg utforske mer. Det gikk en bølge av god energi igjennom meg mens jeg sendte ut en tanke til Universet; «Den energien der, den vil jeg har mer av».


Jeg bare visste alt!

I 2013 påvirket en dame meg til å bli med på grunnkurset i Thetahealing, som søsteren til kjæresten hennes skulle holde. Mens hun snakket om det, kjente jeg igjen den deilige Theta-frekvensen, som jeg hadde forelsket meg i tidligere, så jeg ble med på kurs, uten å nøle. Det jeg husker fra kurset, var alle de gangene vi ble guidet inn i Thetafrekvensen og til det 7. Eksistensplan, hvor jeg følte at jeg bare visste ALT. Jeg var solgt!


Hekta på Theta!

Endelig en teknikk som serverte meg kanaliserte budskap fra Universet, i tillegg til selvutvikling på høyt nivå, healing og en utdannelse som jeg kunne satse på. De neste 10 årene ble det totalt 20 forskjellige kurs i Thetahealing på meg, derav 3 mesterkurs og 5 instruktørkurs. De fleste kursene har jeg i tillegg repetert, bare for å heale og ekspandere enda mer. Da snakker vi «hekta på Theta» 😉


En million ville ikke hjulpet.

Hvis jeg tenker tilbake på den tiden, der jeg hver eneste dag i mange år ønsket å være selvstendig og fri, så tror jeg ikke det hadde hjulpet, om det så hadde ramlet noen millioner kroner i huet på meg. Økonomi var bare en unnskyldning for ikke å tørre å være synlig som spirituell.


Frykten for å komme ut av det spirituelle skapet.

De fleste jeg snakker med i dag, som ønsker å følge sin sjelsvei og sin lidenskap, de har store utfordringer med å tørre å ta sin plass og være synlig med sin interesse og sin sårbarhet, spesielt i sosiale medier. Det å skulle vise familie, venner, naboer, kolleger og kanskje folk man kjente når man var yngre, at man velger å gå sin helt egen vei, den sitter langt inne hos mange. Det tøffeste er kanskje frykten for å komme ut av «skapet» som gründer av en spirituell eller kreativ bedrift og konfrontere det man tror at finnes av fordommer der ute.


Jeg sier «tror», for husk at alt er egentlig en illusjon. Det vi frykter å møte på og selv har av fordommer, det serverer universet oss på sølvfat som en gavepakke for healing og transformasjon.


Hvem er egentlig jeg?

Økonomiske frykter, tekniske utfordringer, regnskap og administrative krav til bedriften, markedsføring, kreative tekster, legge ut bilder og video av seg selv, lage nettside, annonsere og «hvem er egentlig jeg?» Triggerne kan være så mange, at man har lyst å gi opp rundt hver eneste lille sving. Men du... ikke gi opp!


Fantastisk premie

I dypet av alle disse fryktene ligger en fantastisk premie. Frihet, glede, selvstendighet, lidenskap, takknemlighet, kjærlighet, nye relasjoner, bevisstgjøring, selvinnsikt, mental vekst, emosjonell vekst og spirituell ekspansjon, altså alt det sjelen ønsker seg. Så hvorfor tviler man egentlig til at Universet vil være til støtte, når man følger sjelsveien sin? Tja… her kan det igjen være underliggende tema i det ubevisste sinnet.


Alle disse begrensende trosprogrammene og følelsene, de kan du få hjelp til å transformere!


Du går 90% på autopilot.

Visste du at det ubevisste sinnet er ansvarlig for nesten alt vi gjør, tenker, sier og all automatisk oppførsel og respons? Faktisk så mye som over 90% av dagen skjer ut fra underbevisstheten. Hvor ofte har du ikke opplevd at du responderer eller gjør noe på autopilot? Autopiloten innbiller seg på toppen av det hele, at den hjelper deg!


Kan du skylde på andre...?

Vaner, uvaner, selv-sabotering, fobier, frykter, dårlig humør, tvil til deg selv, uflaks … Det er lett å beskylde andre eller Universet for at negative ting skjer, men det er ikke tilfellet. Det er underbevisstheten, med alle sine gamle minner og erfaringer på godt og vondt, som er med på å skape det vi opplever.


Thetahealing er en intuitiv coachingteknikk som inneholder bl.a. metakognitive metoder, hypnoterapi, regresjon og healing. Dine gamle erfaringer trenger ikke lenger å definere framtiden din. Det er mulig å omprogrammere databasen i underbevisstheten, slik at du skaper det livet du fortjener.


All endring starter inni deg. Så hva om du griper en av disse mulighetene?


  • Personlig 1:1 Thetahealing for ditt tema basert på din unike fortid.

  • Lære Thetahealing som selvutvikling og bevisstgjøring av eget liv.

  • Bli selv en Thetahealer for å hjelpe andre. Du er fri til å ta 1 og 1 kurs etter eget behov.

  • Sertifiserte kurs som bygger på hverandre til en hel utdannelse, om du ønsker det.

Følelser trenger kjærlige blikk.

Jeg tenker at dersom du følger din sjels ønsker, så vil Universet støtte deg på veien. At det dukker opp utfordringer underveis, ja det vil det gjøre. Det er her du høster din erfaring. Det er her du lærer å bruke intuisjonen din for å ta gode valg. Hindringer kan være Universets måte å dytte deg i litt annen retning. Følelser vil også komme opp på veien. Det er en del av din transformasjons-prosess. Motstand og et forsøk på å ignorere, vil bare gjøre det verre, tro du meg. Jeg har forsøkt etter beste evne å ignorere følelser som trenger et kjærlig blikk fra meg. Det nytter ikke. Da blir det full stopp og dobbelt opp.


Egenkjærlighet er en viktig ingrediens på veien!


I mai er det 2 år siden jeg hoppet ut i friheten og folk spør meg: «Har du noen gang angret på at du sa opp jobben din?» hvorpå jeg svarer: «Ikke ett eneste sekund!»


I mars 2024 skrev Alternativ.no en artikkel om meg og min historie. Les artikkelen her!

121 visninger0 kommentarer

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page