top of page

En coctail av dimensjoner

En Theta-session med Berit - Hva kan skje? I løpet av en time kan vi seile innom en coctail av flere dimensjoner, flere hendelser på din tidslinje og i ditt DNA. Det kan gå fra tårer til latter og du vil få din unike time satt sammen av akkurat de spirituelle teknikkene og det du behøver der og da. Hvis jeg rekker før tiden er ute, så booster jeg deg med noen klarsynte setninger om framtiden. Det er alltids et kjærkomment bidrag. (Det var kortversjonen). Her er den lange versjonen:

Pling, der varsler mobilen at det er 30 min til dagens første klientsamtale på mobil. Jeg brygger meg en god kaffekopp, finner fram blokka, pennen og headsettet og sjekker at mobilen er ladet. Er det en ny klient i dag, eller er det noen jeg kjenner fra før? Hva har vedkommende skrevet i meldingen sin, mon tro? Fremdeles i 3D noterer jeg noen stikkord i hodet og blokka.

Den runde, tunge meditasjonsputen jeg så lykkelig nappet med meg til salgspris, legges i sofaen, ved siden av ullteppet. Av og til kan temperaturen svinge så voldsomt når jeg jobber, at jeg må ha et teppe i nærheten. Jeg suger fornøyd på et par mørke sjokoladebiter og kjenner at kaffe-effekten begynner å slå inn. Herlig! Jeg setter rompa på meditasjonsputen som ligger i sofaen, kjenner at ryggraden er rett og beina flettet behagelig innunder meg. Takket være yoga. Så lander jeg mentalt ved å ta noen dype pust og bevisst gå i en Thetafrekvens og befale; «Skaper av alt som er, det befales at klienten får den healingen og hjelpen som er til det høyeste, beste for denne klienten i dag. Takk det er gjort!»

Presis til avtalt tid tapper jeg på nummeret, som så kjekt popper opp i mobilskjermen sammen med kommentaren klienten skrev til meg, når vedkommende booket. Jeg sender for n’te gang en takk til meg selv, for at jeg gjorde det tekniske kvantespranget og fikk på plass Wix Bookingsystem på nettsiden min. Helt alene, i en alder av 56år! Så stolt!

«Hei, det er Berit, hva kan jeg hjelpe deg med i dag?» I andre enden hører jeg stemmen til en ny klient og jeg fanger i samme sekund opp at personen er spent, litt nervøs og nysgjerrig på hvordan en samtale med en ThetaHealer kommer til å foregå. Jeg forklarer litt om hvordan jeg jobber og stiller noen enkle spørsmål for å kartlegge hvem som er i andre enden. De som tar kontakt med meg, ønsker alltid en forandring i livet. Noen vet nøyaktig hva de ønsker å forandre, så vi kan gå rett på sak. Men ofte er vi mennesker så stuck, ute av balanse og sliten, at vi ikke vet hvor vi skal begynne. Det kan være forvirring og fortvilelse når samtlige livsområder danner et kaos av braincandy (se forrige blogginnlegg).

Det er da Thetahealerens kontakt med Skaperkraften er gull verd. Så jeg ber om klientens tillatelse til å logge meg på og foreta en Reading. Jeg ser for meg at jeg skanner klienten. Ikke for å se hvordan vedkommende ser ut, det er totalt uvesentlig, men hvilke følelser jeg senser og hva Skaperen forteller meg. Jeg kan se bilder, høre ord, setninger, kjenne følelser i min egen kropp, eller jeg kan bare få fokus på et område i kroppen, som jeg så går nærmere inn på. Hvis noen har fysisk ubehag, så ligger det alltid følelser og tanker bakenfor. Det er følelsene og tankene jeg jobber med. Jeg opplever ofte at jeg får en informasjon helt i starten av timen, som klienten ikke klarer å vedkjenne seg, men etter 1 time, så gir stikkordet eller bildet jeg så i starten, fullstendig mening. Hundrevis av timer med erfaring har skapt tillit til at det Skaperen viser meg, det er aldri tilfeldig.

Jeg forteller klienten hva jeg ser og hører, jeg stiller spørsmål og jeg lar klienten selv få hente opp minner fra underbevisstheten. Når jeg bevisst går inn i en Thetafrekvens, dvs. en Theta hjernebølge, drar jeg klienten med i Theta og da får vi tilgang til alt som sjelen har opplevd. Det være seg minner fra barndom, oppvekst, egen fødsel, fosterstadiet, livet mellom livene som ren energi, minner fra forfedrene, eller til og med helt tilbake til Tidligere Liv. Sjelens fortegnelse ligger i Akashic Records, men dette "arkivet" befinner seg i vårt eget DNA. Derfor har vi selv tilgang til all kunnskap om oss selv.


Klienten forteller meg om en utfordrende, slitsom situasjon her og nå i dag, en situasjon som trigger fram følelser som man ønsker å bli kvitt. Grunnen til at ThetaHealing er så effektivt, er fordi vi graver oss ned til «The bottom belief». Dvs. til den følelsen eller tankemønsteret som ligger i bunnen av det som skjer nå.

Eksempel: Du er redd for å miste jobben. Hva kan skje? Du mister inntekten din. Hva kan skje videre? Du får ikke betalt regningene dine. Hva er det verste som kan skje da? Du går konkurs, blir fattig, må selge boligen din og står på gata. Hva skjer videre? Du må tigge og det går også ut over barna dine. Hvordan vil det være for deg om det går ut over barna? Da er du en dårlig mor/far. Da svikter du barna. Hvordan vil det være for deg å svikte barna? Grusomt, de kan sulte i hjel, i verste fall dø og da kan du likeså godt dø du også, fordi da er du alene og verd ingenting - og i tillegg har du erfart dette i et parallellt liv (tidligere liv).

Slik kan man spørre seg fram til følelsen/trossystemet som ligger i bånn. Og så er det om å gjøre å finne aller første gang klienten opplevde en slik følelse. Da hjelper jeg til å guide tilbake på tidslinjen, for eks. til barndom og den hendelsen som blir vist meg fra Skaperen, at vi skal til, og det er der jeg setter i gang healingen. Så snart et traume, følelse, tankemønster er healet, så ber jeg klienten kjenne etter hvordan situasjonen eller scenariet oppleves nå. Dersom klienten føler at problemet har «fadet ut», så er det supert. Det kan føles mindre viktig, uvesentlig, tåkelagt eller distansert. Da har vi healet noe. Dersom det er noe skurr igjen, må vi grave mer. Selv om klienten skulle ha opplevd samme utfordring flere ganger i livet, så blir det som å dra ut den nederste mursteinen i en høy mur, og dermed raser hele muren av lignende episoder.

Det er ikke uten grunn at kursene i Thetahealing heter Basic DNA , Advanced DNA og Dig Deeper. Ofte må vi inn i familiemønster på mors- eller farssiden og heale helt ned på DNA-nivå. Mye av bagasjen vår "runs in the family". Selv forskere har konkludert med at vi arver både følelser, tankemønster og traumer fra våre forfedre. Selv om man ikke er vokst opp med sine biologiske foreldre, så har man med seg DNA’et deres, om man vil vedkjenne seg det eller ei. Når man healer familiemønster, så kan det heales 7 generasjoner bakover og forover. Dvs. at dine barn også nyter godt av alle de positive endringene, som du gjør i deg selv. Når jeg spør klienten om hvor en tanke kommer fra, vet mange at dette har Mamma eller Pappa pleid å si.

Ikke sjelden må jeg guide inn i Tidligere liv. En ThetaHealer på Masternivå er en super regresjonsterapeut. Også her sørger jeg for at klienten selv får opplevelsen av hva som har skjedd. Mange klienter blir usikre, fordi de aldri har sett tidligere liv før, men de fleste blir overrasket over hvor mye de selv får av informasjon, når jeg guider og pusher dem forsiktig igjennom. Ofte er sjelene i relasjoner i tidligere liv, de samme personer som klienten har rundt seg i dag. Like moro hver gang man får disse "Aha'ene" når man ser at mønsteret i relasjonen til en viss sjel gjentar seg - eller ennå bedre - man har byttet roller!

Eksempel: En kvinne kan oppleve at mannen hun er gift med i dag, var den strenge faren hennes i tidligere liv. Eller at kollegaen hun er i klinsj med i dag, var en mann som dømte henne for "hekseri". Dermed trigger disse sjelene/personene en frykt i henne, for å vise sine spirituelle sider i dag. Det tidligere (parallelle) livet vi ser, det er alltid linket sammen med noe i nåtid. Det er aldri tilfeldig hvilket liv som dukker opp.

En regresjon kan heale mange aktuelle tema i nåtiden. Derfor må du ikke nødvendigvis booke en Regresjon, for å oppleve dette. Det kan skje helt uventet i løpet av en session. Klarer ikke klienten å se sine andre inkarnasjoner, så hjelper jeg til, hvis jeg ser at dette er nødvendig for å heale klientens blokkeringer.


2 Sibirkatter
Mirabelle & Chilli

Universet gir meg tegn mens jeg jobber. Jeg har utsikt over hagen min, der jeg sitter på yogaputen i Thetafrekvens og ser utover hagen. Været kan spille på lag, endre brått, det regner mens vi healer tunge traumer og solen skinner når jeg er ferdig. Det knepper i elektriske duppeditter som bekreftelser til mine ord og kanaliseringer. Fugler og andre dyr passerer i symbiose med healingen. Kattene mine går bananas hvis det dukker opp urolige energier. Chilli kan legge seg pladask over mobil, notater og dra ut ledningen til headsettet, hvis jeg ikke lytter. Mirabelle kan klenge seg inntil meg, for å vise at klienten trenger egenkjærlighet.

Like uventet, kan det dukke opp avdøde forfedre fra sidelinjen, mens jeg snakker med klienten. Jeg kjenner energien ved siden av meg og senser personligheten. Noen kan være ganske så påtrengende, andre mer skamfulle ånder prøver å gjemme seg. Det har blitt vist meg at forfedrene våre jubler når vi healer fortiden vår. Som Medium tar jeg lett inn avdøde forfedre, dersom det er greit for klienten eller nødvendig for healingprosessen. Dette har gitt meg dyp innsikt i hvor ekstremt verdifullt det er for hele Universet, når vi gjør endringer i oss selv på sjeleplan. Hvis du får healet et mønster som har fulgt familien din i generasjoner, eller et traume fra forfedrene, da heales dette også hos de avdøde og dermed slipper de å gjennomgå den læreprosessen på nytt, neste gang de inkarnerer. De vil «level-up», takket være deg, og kunne inkarnere uten å måtte gå et «klassetrinn» om igjen. Avdøde slektninger bidrar til spirituell kunnskap for klienten og meg, mens de får healing til egen sjel.

Noen sitter fast i vonde følelser overfor personer som er døde, men tenker at det får man ikke gjort noe med, dessuten er det "glemt", for vedkommende er jo død. Hvis man er stuck i bitterhet, hat, sinne, anger, avvisning eller sorg, så er det ofte en slags beskyttelsesmekanisme for å slippe å oppleve vonde ting igjen. Men sånnt bare trekker ned i vibrasjon og kan i verste fall skape sykdom. Det å kanalisere beskjeder fra den avdøde til klienten, skape forståelse for hva som skjedde, samt noen høyfrekvente visdomsord fra Skaperen, kan være nok til å ta hull på verkebyllen og aktivere forløsning, tilgivelse og dermed dyp healing.


Husrens er veldig vanlig i dag, så mange er sensitive og kjenner energier og ser ånder, spesielt barn. Min erfaring er, at det alltid er en grunn for at åndene virrer rundt der de er, og som regel har de gode beskjeder og lærdom å komme med til klienten. Selv en super slitsom ånd, kan komme med gode beskjeder etter at jeg har fått den til å skjønne at den må gi slipp på boligen, stedet og sitt jordiske liv.

4-beinte venner er hjertelig velkommen med sine bidrag. De pelskledde elsklingene våre kan ha viktige beskjeder til eier, de kan speile eiers følelser og mønster. De små sjelene har kommet med sin ubetingede kjærlighet for å lære sin eier noe. Jeg har en tro om at de på sjeleplan velger hvem de skal til. Levende eller i himmelen - kommunikasjon med klientens dyr, kan skape fin innsikt og healing. Så hvis hunden din boffer og piper mens du snakker med meg, no worries, den prøver kanskje bare å fortelle deg noe.


Kanaliseringen av "Downloads" og visdom som jeg gir fortløpende under timen, mens jeg er i samtale med klienten på mobil, kommer fra Skaperen av Alt som Er på det 7. Eksistensplan. Det blir ofte vist meg hvordan klienters sjel bevisst har valgt å leve i denne transformerende tiden på vei mot 5D, bare for å være en del av frekvensøkningen som skjer som en del av The Great Awakening. Flere og flere ønsker klarhet i hvorfor de er her på jorda og hvorfor de har fått den familien de er født inn i. Før du ble født, har du valgt dine foreldre for en grunn, og du har med deg en Life Mission. Alt dette er mulig å finne ut av.

En Thetahealer jobber altså mye fram og tilbake i tid og følelser og det finnes egentlig ingen fasit. Jeg må ikke se eller ta på klienten, da alt er energi. Alt skjer intuitivt og ved hjelp av Skaperen av Alt som Er sin guiding. Det er en 3-veis kommunikasjon hele timen, mellom meg og klienten jeg hører i det fysiske øret, og meg og Skaperen gjennom klarhørsel, klarsyn, klarviten og følelser i min fysiske kropp. Noen ganger må jeg jobbe 1,5 time med 1 tema, fordi ting sitter så dypt, andre ganger kan jeg klare å løsne på flere ting i løpet av1 time. Akkurat det klarer jeg ikke å forutsi ;-)

En unik pakke: Timen starter med utfordringer i nåtid, et følelsesladet og - av og til - tåredryppende dypdykk ned til fortiden, for så å jobbe seg opp igjen til et rolig, harmonisk bilde av nåtid fylt av håp, tillit, kjærlighet, lys og positivet.

Jeg forsikrer meg om at klienten har det bra - og helst mye bedre enn før vi startet - før jeg avslutter samtalen.

PS: Zoom-video eller personlig oppmøte er et alternativ, for de som ønsker det. Hvordan foregår en coachingtime? Les her! Les mer om ThetaHealing her!

Les mer om Regresjon og tidligere liv her!

Les mer om Medium & Husrens her! Les mer om Dyretolk her! Og hvis du har lyst å bli en Thetahealer selv, les her! Priser


Hvis du fant dette av interesse, men ikke abonnerer på Blogginnlegg & Nyhetsbrev, så fyll gjerne ut kontaktskjema nedenfor!


댓글


bottom of page