top of page

Schäferen Oreon er ikke lenger like stresset når han er med i bilen.

Oppdatert: 16. mar. 2020

Eieren til Oreon er fortvilet fordi han lager så mye støy og er så urolig når de kjører bil.

ThetaHealing fungerer også på dyr.

Mens eier og Schäferen Oreon er ute og kjører bil en dag, ringer hun meg og får energetisk kontakt med en urolig stresset 3 år gammel Oreongutt. Jeg kjenner med en gang hvor ubehagelig det er å oppleve at «bakken» under meg beveger seg og jeg har null kontroll over at jeg forflytter meg. Jeg kjenner på usikkerheten ved av bilen svinger og bremser opp og akselererer. Ganske håpløst å holde balansen. Det er nemlig det Oreon forsøker, å holde balansen, for han må se ut av vinduet for å følge med hvor han er, og det er dette han prøver å vise meg med bilder og følelser. Det kunne jo hende at han blir borte hjemmefra og da må han finne veien tilbake. Alt er skummelt. Han stoler ikke på noen ting, ikke på eieren sin heller akkurat nå og tenk om han ikke kommer hjem igjen.


Tidligere hundeliv Jeg ber om å bli vist hvor fryktene og kontrollbehovet hans stammer fra. Det første jeg ser er et tidligere hundeliv, der han opplevde jordskjelv og at bakken forsvant under han. Jeg healer sjokk og traume over at bakken beveget seg, at han mistet kontrollen over livet sitt og ramlet nedi en sprekk. Jeg hjelper han også med frykten for å oppleve sånt igjen og troen om at dersom «bakken» under han beveger seg, så betyr det katastrofe. Vi kutter alle linker til det tidligere livet og gir han en god følelse om å leve i 2019 i Norge i trygge omgivelser.


Transport i bur Det neste bildet jeg får er transport i bur når han var valp og masse negative paniske følelser rundt det. Jeg får vite at når Oreon var valp, ble han tatt fra hundemamma, rett inn i et bur og transportert en eviglang biltur til Nord-Norge til nye eiere. De nye eierne kunne ikke ha han, så de satte han på et fly sørover igjen når han var 6 måneder gammel. Ennå en gang fikk Oreon en dramatisk opplevelse som ung hund.

Vekk fra hundemamma Her måtte traumet om å bli tatt rett fra hundemamma og bli innestengt i bur heales, samt manglende frihet og store frykter og angst for bilkjøring og fly. Jeg ser han fikk panikkanfall i buret under flyturen pga støyende lyder og risting. Han føler han har null kontroll. Mye angst og traumer og manglende trygghet. Avvisning og manglende tilhørighet

Den nye eieren han kommer til sørpå, er også mye på farten, så Oreon må være hos familiemedlemmer og mister da totalt stabilitet og ro. Her dannet det seg mønster med manglende tilhørighet og frykt for avvisning.

Tosidighet - vakthund vs. angst Jeg kjente at han hadde masse indre uro og angst som måtte roes ned og stor frykt for å bli innestengt eller fraktet i bur. Ikke kan han passe på eieren sin når han er innestengt i buret i bilen heller. Det ligger jo i DNA til en Schäfer at han er vakthund og skal passe på, så her blir det en tosidighet. Jeg healet sjokkene, fryktene for lyder og bråe bevegelser og ga han nye positive tanker og en indre ro og trygghet rundt det å reise sammen med nåværende eier. Det var en link fra hendelsene til Oreons tankemønster om at det å bli transportert er farlig og samtidig blir man borte fra de man er glad i.


Omskape angst til tillit og trygghet Så uansett om Oreon kun skulle på en liten kjøretur med eier, så hadde han en frykt om å «bli borte». Frykten ble healet og erstattet med at det er trygt å kjøre bil, at han vet at han alltid vil komme hjem igjen, at han kan stole på eier. Oreon hadde også en frykt på å bli avvist av familien han kom til. Så han trengte tillit til at ny eier ikke avviser han, at han føler tilhørighet, føler seg elsket og at han har en visshet om at han alltid skal få bli hos henne, selv om de kjører bil.


Trygg i sitt nye hjem Oreon kom til ny eier når han var 14 måneder og har gradvis roet seg der. Han er helt trygg hjemme i dag og i sine omgivelser, han er veldig avhengig av eieren sin og må alltid vite hvor hun er. Nå vet vi hvorfor. Det eneste problemet har vært bilkjøring.


Mens jeg snakket med Oreons eier på telefonen og healet Oreon, observerte hun hunden bak i bilen, han roet seg i buret sitt og la seg til slutt ned og slappet av. Endelig!

Mars 2020 - Fra redd ung hund til voksen vakthund. I dag fikk jeg gleden av å oppleve en fantastisk sterk kjærlighet og takknemlighet fra Oreon til eieren sin. Fortsettelse følger i neste blogginnlegg!


Det mest spennende med dyretolkning og det å hjelpe dyr med ThetaHealing, er at det alltid finnes et «speil» opp mot eier. Dyrene våre viser oss våre egne utfordringer. Eieren til Oreon hadde også en frykt for avvisning og en opplevelse av å ikke være bra nok for sin familie når hun var liten, samt manglende følelse av tilhørighet. Derfor vil den aller beste session for eier og dyr være, dersom eieren er forberedt at jeg kan komme til å jobbe på begge to samtidig. Et dyr kan komme med mye sensitiv informasjon om eieren sin. Derfor leser jeg aldri et dyr uten tillatelse fra eier.


Kjæledyret ditt kan vite verdifull informasjon om deg.


Neste blogginnlegg: Sterk kjærlighet og takknemlighet fra hund til eier!

57 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page