top of page

Bevissthetskiftet

Utrykket «våkne opp» og "the great awakening" blitt mye brukt de siste årene. Dette handler om det store Bevissthetskiftet. Vår bevissthet vekkes mer og mer til å forstå og se hvem vi egentlig er.


Du vil lære å se hvem du faktisk er – en sjel av lys og kjærlighet som akkurat nå er i en menneskekropp.

Du vil lære å forstå hvorfor du er her på jorden akkurat nå.

Du vil forstå din oppgave og læreprosess i dette livet.

Du vil forstå at du er født med evner til å koble deg på en høyere Universell Skaperkraft.

Du vil være med og forsterke jordens frekvens (energibølger) til en mer ren og kjærlighetsfylt energi.

Du vil lære å se hva som egentlig foregår rundt deg.

Du vil forstå at du kan velge å ikke være en del av det som du ikke vil ha i livet ditt.

Du vil lære om tilstedeværelse i eget liv.

Du lærer at du har fri vilje til å skape ditt eget liv.

Du lærer at det du har fokus på, det blir det mer av.

Du blir deg bevisst positiv manifestering.

Du lærer at kjærlighet er sterkere enn alt annet.


Denne ukas tema på SpirituelleFolk på Snapchat er "Bevissthetskiftet". Dette handler altså om å bli seg bevisst sine tanker, ord og handlinger for nettopp å skape en ny verden, altså en ny verden der vi er mer i hjerte-energien, enn det vi har vært på mange 1000 år. Jeg ser for meg at vi nærmest skaper et nytt Atlantis/Lemuria - at tiden vi lever i nå, er starten på en ny fantastisk verden.


Så hvordan kan du bidra og hva kan du gjøre for deg selv?

Meditasjon, yoga og det å være i naturen bidrar til tilstedeværelse i egne tanker og følelser. Noe som igjen skaper en bevisstgjøring i deg selv. Sunn ren mat som du lager fra bunnen, mer økologisk, kutte ut prosessert mat. Rense drikkevannet. Lytte til den fysiske kroppen. Bevegelse men også nok hvile og restituerende søvn. Gjøre ting som gir glede. Være med mennesker som gjør deg godt. Unngå drama, selvkritikk og alt som du føler drar deg ned i mørket. Slå av Nyheter. Tørr å sette grenser for alt du ikke vil ha i livet ditt. Følge dine drømmer. Tren på tilstedeværelse. Du er kraftfull når du tørr å være helt tilstede i deg selv! Når du tar vare på deg selv, først da kan du virkelig gå ut og hjelpe andre. Tro på mirakler og at alt er mulig!


Hovedrengjøring i "ryggsekken".

For å klare alt dette, kan du trenge å rense ut gammelt karma, gi slipp på alle frykter og traumer ved å ta en hovedrengjøring i "ryggsekken". Sjelen din er opptatt av å gi slipp det gamle som ikke gagner deg lenger. Sjelen har med seg minner fra verdenshistorien og den er ikke like positiv hele veien. Der er minner om hva du har opplevd i dine tidligere liv, og i ditt DNA har du med deg minner om hva forfedrene dine har opplevd. Altså mye gammel, treig, tung energi med utdaterte tankemønster som holder deg tilbake.


Finnes der en deadline?

Jeg jobber med utrensinger hver dag og merker hvordan klienter har det mer og mer travelt med å gi slipp på det gamle. Sjelen pusher og sier kom igjen, rydd opp, det føles nærmest som om det er en deadline der framme og at sjelen sier, vil du være med så heng på NÅ. Sånn kan det oppleves, men jeg tror ikke det er en nøyaktig deadline i form av en dato, jeg tror Bevissthetskiftet strekker seg over tid, over mange år og at det allerede startet for noen år siden. Du vet, sjelen din er evig-eksisterende og for den oppleves dette livet som en liten "pitstop" her på jorda.


Vi blir konfrontert med oss selv.

Jeg selv startet aktivt min spirituelle oppvåkning i 2006, men interessen har alltid vært der. Jeg ser en enorm spirituell utvikling på bare de siste 10 årene. Jeg tenker at den påtvungne Lockdown som vi alle opplevde, var en stor del av en høyere Universell plan om et Bevissthetskifte. Det kan se ut som at perioden fra år 2020 er fremprovosert, for at vi alle skulle bli konfrontert med oss selv og gjøre opp status om hvem vi er og hvor vi vil i framtiden. Mange ble tvunget til å kjenne på alt som rullet opp fra dybden av underbevisstheten og i tillegg måtte man være alene med egne tanker og følelser. Noen valgte å forlate planeten, andre har hatt stor spirituell vekst, takket være akkurat dette. Mange har forstått å verdsette mer tid med egen familie, partner, barn, dyr og naturen.


En gave for spirituell vekst.

Vi er vokst opp i et samfunn, der vi har blitt roboter som skal klare alt, spre energien vår ut over alt, mestre alt – den berømte tidsklemma. Vi har bare funnet oss i at sånn er det og nærmest vært med på å dra strikken til det ultimate og for mange røk strikken i form av utbrenthet, ME, sykmelding, uføretrygd etc. Sånn kan vi ikke drive på lenger. Vi blir pushet til endring. Slik jeg ser det, var "Lockdown" en gave for spirituell vekst.


Våkner vi ikke frivillig, så kan Universet gripe inn.

Ut fra hvordan jeg forstår at Universet funker og hvordan sjelen snakker til oss, så får vi først et lite dytt i siden, med beskjed om å lytte og lære, skape endring til det bedre. Lytter vi ikke, så kommer "hammeren" og serverer oss en ny tilsvarende utfordring i livet, i håp om at vi våkner og lærer noe. Man går kanskje ned for telling, men krabber seg opp igjen. Har man ikke lært en dritt ennå, så kommer "slegga" til slutt. Dette ser man i astrolgien i form av transitter (positive eller negative energier) som påvirker fødsels-horoskopet til den enkelte og gjentar seg med økt kraft etter et visst antall år. Jeg ser tydelig i mitt eget horoskop, at dersom jeg ikke hadde turd å ta steget ut av min trygge komfort sone (jobb) og starte for meg selv, når jeg gjorde det, så hadde Universet tvunget meg til endring på en tøffere måte.


Når du står i din kraft og i ditt lys - fryktløs - da er du beskyttet og sterk!

Mange klienter forteller meg at de har blitt spirituelle, men de våknet først for 1-2 år siden. Hva skjedde så for 1-2 år siden, eller ennå bedre; hva skjedde før de våknet. Det vet vi jo alle. Århundrets drama som - slik jeg ser det - var en gavepakke til å våkne åndelig/spirituelt. Bevissthetskiftet handler blant annet om å se sannheten om hva som foregår i kulissene. Det er mye!! For at det skal kunne foregå så mye, så sprer media enormt mye frykt, forvirring og feilinformasjon, som igjen skaper kontroll, makt og muligheter for manipulering. For er du i frykt, da senker du garden, beskyttelsen din, du trekker inn auraen din, du er ikke lenger like intuitiv, du er ikke lenger like smart, men handler mer på instinkt. Frykt gjør deg mottakelig for sykdom, virus og som sagt, du blir et offer for kontroll og manipulering. Når du står i din kraft og i ditt lys - fryktløs - da er du beskyttet og sterk!


Bak dine dypeste frykter ligger ditt største potensiale! En Thetahealer er ekspert på å heale dine dypeste frykter på en skånsom måte, så du føler deg ivaretatt. I tillegg får du lastet ned nye positive kjærlighetsfylte mindset.


For hva er vel en Gud, hvis ingen tror på den?

Universet har gått til det ultimate klimaks med å presse oss opp i et hjørne, begrense oss på alle mulige måter, for en grunn. Vi trigges til å huske at vi egentlig er frie sjeler med fri vilje til å skape vårt eget liv. Mange velger dessverre å la frykten styre livet deres. Heldigvis ser jeg nesten daglig nye sjeler som har våknet spirituelt og forstår at når vi snur ryggen til det vi ikke vil ha i livet vårt, da forblir det en illusjon som man ikke er en del av. For hva er vel en Gud, hvis ingen tror på den? Den eksisterer ikke! Så flytt fokuset ditt over på det du ønsker å ha mer av i livet ditt. Energy flows where attention goes!


Bevissthetskifte handler altså om:

1. Åpne øynene og tørre se sannheten.

2. Forstå at alt er en illusjon som kun eksisterer i ditt liv når du gir den din oppmerksomhet.

3. Gi slipp på begrensende følelser, traumer, frykter, tankemønster.

4. Ha fokus på det du vil ha mer av og selv skape din positive, kjærlighetsfylte framtid.


Jeg hjelper deg å rense opp i gammelt karma, gi slipp på begrensende tankemønster, følelser, traumer og frykt, slik at du kan få det bra i ditt liv og være den lysarbeideren du faktisk er ment til å være. Sammen forsterker vi kjærlighetsfrekvensen på jorda! Du kan velge om du vil ha min hjelp 1 til 1 eller bli med på kurs og lære Thetahealing-teknikkene selv.Hvis du ikke allerede abonnerer på Nyhetsbrev og Blogginnlegg --> du er velkommen til å klikke av på kontaktskjema nederst!

Tusen takk - klem fra Berit!

100 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page